Mesés Valentin-napi mixek. ❤ Új doboz, imádott finomságok.

Rosszul megy a mixelés? Valami nincs rendben? Próbálkozzon a Mixit beolvasásával az Edge böngészőben, mi ezt addig megjavítjuk. Elnézést!

Üzleti feltételek

Üzleti feltételek
Mint minden üzlet, mi is kialakítottuk a szabályokat, amelyekkel elsősorban vásárlóinkat védjük és a tőlünk telhető legjobbat biztosítsuk nekik.

1. Alapvető adatok

Forgalmazó:
Mixit s.r.o.
Csehországi adóazonosító jel: 24836451
EU-n belüli adószám: CZ24836451
Gyártóüzem:
Ohradní 65, Praha 4, 14000
Kapcsolattartási adatok:
+36 1 550 7665
E-mail:
info@mixit.hu
Bankszámlaszám:
10918001-00000107-05340008

2. A vásárlás menete és a termékrendelés
A vásárlás során a vásárló saját keveréket hoz létre vagy a már elkészült keverékek közül választ, amelyeket a „Kész“ gomb megnyomásával helyezhet a virtuális kosárba.

A megjelenített ár a rendelés megvalósulásakor az éppen aktuális és érvényes ár.

A forgalmazó nem garantálja, hogy valamennyi alapanyag elérhető. Amennyiben a keverék rendelésének pillanatában valamelyik alapanyag kifogyott, a vásárlóval kapcsolatba lépünk egy alternatív megoldás felajánlásával.

A keverékek és az alapanyagok képei illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek.

A feltüntetett árak ÁFÁ-val együtt, forintban értendők, a kiszállítási díj nélkül. A kiszállítási díj a rendelés leadásának egyik utolsó fázisakor kerül hozzáadásra az adott kiszállítási mód kiválasztásakor.

A rendelés befejezéséhez regisztráció szükséges, amely során a vásárló megadja a rendelés elküldéséhez szükséges kapcsolattartási adatokat.

Azon rendelések, amelyeknél a „Rendelés megerősítése“ gomb megnyomásra került, kötelező érvényűek. A vásárló ezzel igazolja, hogy megismerte az üzleti, a fizetési és a reklamációs feltételeket.

A rendelés leadása után a vásárló egy megerősítő e-mailt kap, amellyel a vásárlásról szóló szerződés létrejön.

3. A termék kifizetése és a kiszállítás
A fizetés a következő módokon lehetséges:
Utánvéttel (ekkor +XXX Ft jelenik meg a szállításkor, amelyet a kiszállító számláz ki a tranzakció lebonyolításáért)

átutalással (vagy postán csekken keresztül)

bankkártyával és további PayU módokon

A kiszállítás a következó módokon lehetséges:
Személyesen valamely átvevő helyünkön (előzetes telefonos megbeszélés után) vagy a Csomagküldő pontok egyikén lehetséges

kiszállítás Magyar Postával

kiszállítás a DPD futárszolgálattal ill. Express One futárszolgálattal

A kiszállítás árait lásd az alább lévő táblázatban.

A kiszállítás leghamarabb a rendelés napján kezdődik meg, általában azonban a 2. vagy a 3. napon, nagyon kivételes esetekben a rendelés leadásától számított 7. munkanapon. A kiszállítás dátumát nem lehet megállapítani, a rendelés több mint 7 munkapos késése esetén a vásárló kérésére a forgalmazó tájékoztat a késés okáról, esetlegesen a megrendelés lebonyolítását meggyorsíthatja.

4. Személyes adatok védelme
Bármilyen fizikai személyre vonatkozó személyes adat, illetve bármely adat megadása önkéntes. A vásárló a Cseh Polgári Törvénykönyv  a személyes adatok védelméről szóló 2000. évi 101-es törvénye alapján ezek megadásába és feldolgozásába beleegyezik. A személyes adatok nem kerülnek átadásra harmadik személynek, rögzítésük kizárólag a rendelések teljesítéséhez és a mixit.hu weboldal újdonságai közlésére szolgál.

5. Eltarthatóság és reklamáció
A termékekre kéthónapos eltartási idő érvényes, amely max. 20°C- on, 40%-os páratartalommal, sötét helyen (a dobozban lezárva) tárolva értendő. Az így tárolt müzli keverék általában hat hónapig is eláll. A zacskó tartalma a dobozba szórható, amelynek lezárásával az eltarthatósági idő megőrizhető.

Reklamációt abban az esetben lehet érvényesíttetni, ha a keverék összetevőit penész, vagy kártevők támadták meg vagy az összetevők rothadásnak indultak. A reklamáció telefonos vagy e-mailes bejelentése után a reklamáció a vásárló maximális megelégedésével zárul. A reklamált terméket a hiba elbírálásához be kell mutatni vagy vissza kell küldeni a forgalmazó címére.

A cseh Polgári Törvénykönyv 2012. évi 89. törvény 1837 § d) és e) pontja értelmében terméket indok megadása nélkül nem lehet 14 napon belül visszaküldeni. Reklamációt nem lehet olyan termékre érvényesíttetni, amelyen nyilvánvaló a megfelelő tárolás hiánya.

A reklamációk megoldására azok bejelentésüktől számítva indokolatlan késédelem nélkül max. 30 nap áll rendelkezésre. Ezen idő letelte után a vásárlónak automatikusan joga van a reklamált termék értékéig újra cserélni vagy pénzének visszatérítésére. Új csomagolás esetén újrakezdődik az eltarthatósági idő is.

A reklamációk a cseh Polgári Törvénykönyv a fogyasztó védelméről szóló 2012. évi 89. és a cseh Polgári Törvénykönyv 1992. évi 634-es számú törvény alapján kerülnek lebonyolításra.
6. Higiéniai előírások betartása
A mixit.hu internetes oldal üzemeltetője kijelenti, hogy az alapanyagok beszállítása, tárolása és feldolgozása a cseh Állami Földművelési és Élelmiszerügyi Felügyelőség (Státní zemědělská a potravinářská inspekce) kritériumai alapján történnek, amelyek főleg, de nem kizárólag a következők:

a forgalmazó rendelkezik élelmiszer előállításához szükséges jogosultsággal

a forgalmazó a cseh Polgári Törvénykönyv 1997. évi 110. törvény 3. § paragrafusa alapján került nyilvántartásba.

Minden személy, aki a nyersanyagok feldolgozásában részt vesz, rendelkezik érvényes egészségügyi kiskönyvvel.

Követi az Európai Parlament és Tanács 2004. évi 852. és 2002. évi 178-as számú törvényét

7. Milyen esetben törölheti a forgalmazó a rendelést
A forgalmazó a rendelést csak ezen három kivételes ok miatt törölheti:

a termék nincs raktáron (és alternatívát sem lehet felajánlani)

a termék nem került kifizetésre

a rendelés hamis

A rendelés törléséről a vásárlót tájékoztatjuk.

8. Záró rendelkezések
A mixit.hu portál üzemeltetője fenntartja a jogot az üzleti feltételek megváltoztatására. Ezek nyilvánosságra hozásuk idején lépnek érvénybe. Az üzleti feltételek megváltozása előtt leadott rendelésekre a megrendelés pillanatában érvényes üzleti feltételek érvényesek.
Amennyiben a vásárló fogyasztó, a cseh Polgári Törvénykönyv a fogyasztó védelméről szóló 1992. évi 634-es törvény mindenkor érvényes változata alapján jogosult a fogyasztói vitát bíróságon kívül lefolytatni. A bíróságon kívüli vita lefolytatása Cseh Kereskedelmi Felügyeleten (adóazonosító jel: 000 20 869, székhelye: Štěpánská 567/15, 120 00 Praha 2, webes elérhetőség: www.coi.cz ) keresztül lehet eszközölni.

A kiszállításért fizetendő árakat lásd a következő táblázatban:

Kiszállítás Leírás Ár
e-mailben Különleges kiszállítási mód az Elektronikus Ajándékutalványoknak. 0 Ft
Packeta Rendelésedet felveheted országszerte a mintegy 250 átvevőhelyen. 395 Ft
Címre kézbesítés Házhozszállítás Magyarország teljes területén. A szállítás formáját mi válasszuk ki úgy, hogy minnél gyorsabb legyen 990 Ft
Magyar Posta Házhozszállítás Magyarország teljes területén a megrendelés elküldésétől számított két-három munkanapon belül. 790 Ft
0 Kosár Fel