Tudtad, hogy a Mixitben minden vásárlás után kreditpontokat kapsz? Az aktuális kreditpontok összegét megtudhatod a fiókodba való bejelentkezés után. :-)

Rosszul megy a mixelés? Valami nincs rendben? Próbálkozzon a Mixit beolvasásával az Edge böngészőben, mi ezt addig megjavítjuk. Elnézést!

TEPSIBEN SÜLT MOGYORÓFÉLÉK MÉZZEL

TEPSIBEN SÜLT MOGYORÓFÉLÉK MÉZZEL

Imádjuk a mogyoróféléket! Ha épp kedvünk támad nassolni, néha ügyes bloggerek inspirálnak, konkrétan Luca, aki a blogján a Mixit alapanyagaiból valóságos kulináris mesterműveket hoz létre. És ez a recept sem külömb. Győződj meg róla Te is!

 

Nem kell hozzá más mint….

 

300 grammnyi mogyoróféle (pl. paramogyoró, mandula, mogyoró, pekándió, pisztácia, kókuszszeletek, kesudió, sózatlan födimogyoró, makadámdió) – hogy egyszerűbb legyen, összekevertünk Nektek egy személyre szabott mogyorófélékből álló mixet, amit ITT rendelhettek meg

2 kávéskanál szezámmag

5 evőkanál folyékony méz

2 evőkanál rizsszirup

pár csepp vaníliaaroma

 

Hogyan készítsd el?

 

1) A légkeveréses sütőt állítsd be 170°C-ra, a tepsit (27×15 cm) béleld ki sütőpapírral.

 

2) Mogyoróféléket felvagdossuk és egy tálban összekeverjük a szezámmaggal, a vanília aromával, a mézzel és a rizssziruppal.

 

3) A mogyoróféléket egyenletesen elrendezzük a tepsiben és amennyire lehet, lenyomjuk (pl. bögre aljával). 10 percig sütjük.

4) Ezután hagyjuk a mogyoróféléket kihűlni a tepsiben, majd legalább egy órára a hűtőbe tesszük. Ezután felvágjuk vagy szeletekre, esetleg darabokra tördeljük. Hűtőben tároljuk és egy héten belül elfogyasztjuk 




Jó étvágyat kívánunk hozzá! ^_^ Ja, és mielőtt nekiestek, posztoljátok ki Facebook-ra vagy Instagramra! ;)

Vissza az összes cikkhez

0 Komment ugrás a cikkre TEPSIBEN SÜLT MOGYORÓFÉLÉK MÉZZEL


Komment

0 Kosár Fel