Tudtad, hogy a Mixitben minden vásárlás után kreditpontokat kapsz? Az aktuális kreditpontok összegét megtudhatod a fiókodba való bejelentkezés után. :-)

Rosszul megy a mixelés? Valami nincs rendben? Próbálkozzon a Mixit beolvasásával az Edge böngészőben, mi ezt addig megjavítjuk. Elnézést!

KÓKUSZOS-KAKAÓS SZIMFÓNIA

KÓKUSZOS-KAKAÓS SZIMFÓNIA

Ha süteményeid díszítéséről van szó, a Mixit Ropogós Gyümölcse az egyik legjobb megoldás! Mindig kéznél van, nem romlik meg és azonnali sikere van. Ezúton köszönjük a Paleoworld-nek ezt az ínycsiklandozó ihletet.


Alsó réteg:

100 g mandulaliszt

55 g kókuszolaj

20 g kakaó

2 kanál kókuszszirup


Felső réteg:

120 g kókuszkrém

60 g jó minőségű csokoládé

70 g (- 90g) eperlekvár


  • Az alsó réteg összes hozzávalóját elkeverjük egy tálban
  • A létrejött masszát egy sütőpapírral bélelt formába tesszük és ujjainkkal egyenletesen elegyengetjük (a széleket hagyjuk kb. 1 cm magasabbra).
  • Felső réteg: egy kisebb lábasban melegítsük meg a kókuszkrémet, adjuk hozzá az összetört csokoládét, az eprlekvárt és keverjük addig, amíg a csokoládé el nem olvad.
  • A kész krémet ráöntjük a masszára és ropogós gyümölcsökkel díszítjük.

    Hűtőben tároljuk. Jó étvágyat hozzá!


Vissza az összes cikkhez

0 Komment ugrás a cikkre KÓKUSZOS-KAKAÓS SZIMFÓNIA


Komment

0 Kosár Fel