Mesés Valentin-napi mixek. ❤ Új doboz, imádott finomságok.

Rosszul megy a mixelés? Valami nincs rendben? Próbálkozzon a Mixit beolvasásával az Edge böngészőben, mi ezt addig megjavítjuk. Elnézést!

EGÉSZSÉGES MÜZLI: HOMOKTÖVIS

Itt a Mixitben mindannyian nagyon szeretjük a telet, egész évben türelmetlenül várjuk a síelést, a szánkózást és a hógolyózást, de ahhoz, hogy valóban élvezhessük ezeket az örömöket, egészségesnek kell lennünk, hogy a megfázásnak lábdába se rúgjon. Az alap természetesen egy jó erős immunrendszer, amelyet többek között vitaminokkal és antioxidánsokkal teli, minőségi és változatos étrendre építünk. És ahogy azt már mindnyájan tudjuk, a reggeli a nap legfontosabb étkezése, ezért készítettünk egy vitaminbombát az Ön számára, amelyet nemcsak az ízlelőbimbói értékelnek majd.

Ahogy azt már a cím elárulhatta, a mixünk fő összetevője a homoktövis. Ezt a narancssárga gyümölcsű cserjét, több mint helyesen hívják "északi citromnak", mert akár 200-szor több C-vitamint tartalmaz, mint a citrom. Továbbá béta-karotint, D-, F-, K-vitamint, vasat, mangánt és bórt is tartalmaz.

A mix további egészséges kincseket is rejt magában. Cinkben gazdag tökmagot vagy C-vitaminban gazdag fekete ribizlit, epret és narancsot. Röviden összefoglalva, Egészséges müzli: Homoktövis egy remek fegyver a megfázás ellen.

És mi hogyan folyasztjuk ezt a mixet? Mixit tálunk felét kitöltjük a keverékkel és felöntjuk langyos tejjel. Egyszerűen nagyszerű!Vissza az összes cikkhez

0 Komment ugrás a cikkre EGÉSZSÉGES MÜZLI: HOMOKTÖVIS


Komment

0 Kosár Fel