
Variációk sült gabonára
Gabonamix különféle magokkal kiegészítve
A készresült öröm receptje: kedvenc gabonánkat, a zabot vettük alapul, aranyszínűre pörköltük mézzel és kókuszcukorral. Hogy a müzlidnek valóban egyedülálló alapja legyen, reeengeteg olyan magot szórtunk hozzá, amiket mi is szeretünk, például ropogós zabgolyócskákat, amarantgyöngyöket és a szuperélelmiszert, a quinoát. Most rajtad a sor, hogy mit keversz hozzá! :-)
Összetevők: Variációk sült gabonára (tepsis gabona (zabpehely 72 %, ropogós rizspehely 16 %, méz 4,5 %, kókuszcukor 4,5 %, napraforgóolaj 2,7 %, antioxidánsok (aszkorbil-palmitát, tokoferol kivonat, rozmaring kivonat és napraforgó lecitin))), napraforgómag, lenmag, ropogós zabpehely (zabpehely 50 %, rizs, cukor, malátakivonat, malátaliszt, só), puffasztott amarántgyöngyök, quinoa mag)
Több infóNyomokban tejet, csonthéjas magvakat, földimogyorót és szóját tartalmazhat.
Tápértékadatok 100 g: | |||
---|---|---|---|
Energiatartalom | 1764.0 kJ / 421 kcal | Zsírok | 16 g |
ebből telített zsírsavak | 1.4 g | Szénhidrát | 54 g |
ebből cukrok | 6.7 g | Rost | 9.8 g |
Fehérje | 13 g | Só | 0.06 g |