Mesés Valentin-napi mixek. ❤ Új doboz, imádott finomságok.

Rosszul megy a mixelés? Valami nincs rendben? Próbálkozzon a Mixit beolvasásával az Edge böngészőben, mi ezt addig megjavítjuk. Elnézést!

RUBY CSOKOLÁDÉ

Több mint 10 évvel ezelőtt az egyik kakaószakértő felfedte ennek a kakaóbabnak a kivételes íze és színe mögött rejlő titkot. A minőségi borok szőlőjéhez hasonlóan, a kakaóbabra is hatással van a terroir, ahol teremnek. A rubintszínű kakaóbab egyedülálló éghajlati körülmények között nő Ekvádorban, Brazíliában vagy Elefántcsontparton.

A rubint csokoládé az elmúlt 80 év legfigyelemreméltóbb felfedezése. Nem tartalmaz semmilyen színezéket vagy gyümölcsaromát, ami azt jelenti, hogy a rózsaszín rubin szín és a gyümölcs íze 100% -ban természetes. Ez a negyedik csokoládé intenzív érzékszervi élményt nyújt. Nem éppen keserű, tejes vagy édes, viszont bársonyos és friss gyümölcsízével biztosan elvarázsol. Ezt nevezzük teljesen új csokoládéélménynek :) 

Az egyes csokoládetípusok különböző fogyasztói igényeknek felelnek meg. A fehér csokoládé, az édes és krémes ízével, ideális a tapasztalatok megosztására barátokkal és családdal. A tejcsokoládé, a íz gazdagságának és sokoldalúságának köszönhetően kielégíti a kikapcsolódás iránti vágyunkat. Az étcsokoládé keserű és erős íze, pedig remek módszer önbizalmunk feltöltésére és megerősítésére. A rubint csokoládé megtestesíti az ínyencek igényeit, és ezáltal érzéki örömeiket is kielégíti.

Ruby csokoládét rendkívüli ízkombinációkban próbálhatja ki. Nagyszerűn illik sós karamellhez, olyan fűszerekhez, mint a bors vagy a rozmaring, de ugyanakkor egzotikus gyümölcsökhöz is, mint például licsihez vagy mangóhoz.

Ennek a rózsaszín csokoládénak a fő beszállítója a Barry Callebaut és, mint mindegyik belga csokoládéjukat, a Ruby kakaóbabot is 100% -ban fenntartható módon állítják elő, és a Cocoa Horizons tanúsítja, amely közvetlenül együttműködik a földművesek csoportjaival, támogatja képzésüket és lehetővé teszi számukra, hogy kitűnjenek mesterségükben. Ruby csokoládé ugyancsak tiszteletben tartja az UTZ szabványait.

A Mixitnél nagyon is tudatában vagyunk annak, hogy milyen értékes alapanyagok vannak kínálatunkban, ezért is döntöttünk úgy, hogy egy kivételes összetevőt és egy kivételes lehetőséget ötvözünk, és egy limitált Valentin-napi kollekciót készítettünk el Önnek.  

Vissza az összes cikkhez

0 Komment ugrás a cikkre RUBY CSOKOLÁDÉ


Komment

0 Kosár Fel