Mesés Valentin-napi mixek. ❤ Új doboz, imádott finomságok.

Rosszul megy a mixelés? Valami nincs rendben? Próbálkozzon a Mixit beolvasásával az Edge böngészőben, mi ezt addig megjavítjuk. Elnézést!

MIXIT TÁMOGATJA A SPORTOLÓKAT: TOLLASLABDÁZÓ TOMÁŠ ŠVEJDA

A tollaslabdázó Tomáš Švejda sportpályafutásának része a Mixit

Üdvözlök minden kedves Mixitblog olvasót! Tomáš Švejdának hívnak, 18 éves vagyok és a tollaslabda junior, illetve felnőtt kategóriájában képviselem Csehországot. Viszonylag későn, 10 éves korom körül kerültem a tollaslabdához, de ez a sport annyira elbűvölt, hogy úgy döntöttem, teljes mértékben ennek szentelem magam, és ez mára már az életem része.

Jaromír Janáček páros csapattársammal együtt a férfi párosokra szakosodunk. Jelenleg a világranglista legjobb cseh párosa vagyunk, ahol a 74. helyet foglaljuk el, az európai párok között ez a 17. helyet jelenti. Két bajnoki címünk van már a 2019-es, 2020-as országos bajnokságokból, valamint sikeres kvalifikáció és 9. hely a 2019-es európai játékokon Minszkben (Fehéroroszország), és részvétel a svájci Bázelben zajló felnőtt világbajnokságokon. Nagyra értékelem a FS Lithunian International 2018, az FS Bulgarian International 2019 és a Slovenia FS nemzetközi versenypályán elért három bajnoki címet is.

SK Badminton Český Krumlov sportkluban készülünk Radek Votava tréner vezetése alatt, és éppen ő nyitotta meg előttem a tollaslabda útját, és nem csak én rám fordít sok időt. Én ugyancsak Český Krumlovban élek és a gimnázium diákja vagyok. Minden időmet a sportnak szentelem, heti 12-14x gyakorlunk a tréning időszak alapján. A tollaslabda egy komplex sportág, ezért az időmet edzéssel töltöm a pályán, az edzőteremben és az atlétikai stadionban, miközben videón nézem a játékomat és az ellenfeleimet, gyakran körbeutazom a világot versenyekkel vagy különféle kikapcsolódással, mint úszás, masszázs vagy gyógytorna. Éppen ez a sport adott nekem néhány dolgot az életemben, és minden nap lehetőségem nyílik arra, hogy azokat az egyedi pillanatokat átéljem. Megnyitotta előttem az utat a világ felé, megtanított legyőzni az akadályokat, aféle rendezettséget és vágyat az életben, hogy minden nap önmagamon dolgozzak, hogy a lehető legjobb sportoló és ember legyek. Hálás vagyok, hogy azok az emberek vesznek körül, akik számítanak, ill. hogy egészséges vagyok és, hogy teljes szívből tudok ezzel foglalkozni.

Hogyan kerültem a Mixithez?

Néhány évvel ezelőtt fedeztem fel először a Mixitet, és az igazat megvallva, azonnal elbűvölt az a fantasztikus ötlet és lehetőség, hogy akár én magam is megalkothatom a saját mixemet. Nagy müzli imádó vagyok, így szinte minden nap szerepet játszik az étrendemben. A termékek kiváló összetételének köszönhetően sportolók számára is alkalmasak.  Igazán jó döntés volt összekapcsolni sportpályafutásomat a Mixittel!

Nekem tetszik a Mixit!

Nagy híve vagyok a gondolatnak, hogy a legfontosabb az maga a céljainkhoz vezető út, viszont ezt nem csak a sportra értem. Pont ez fogott meg annyira a Mixitben is, maga a vállalat útja és növekedése. Tetszik, ahogy az évek előrehaladtával bővítették és fejlesztették a kínálatukat, amely jelenleg annyi jó dolgot tartalmaz, amit imádok. Ugyanakkor nagyon érdekelt és élveztem az eredeti bemutatkozásukat, mind a közösségi hálózatokon, mind pedig a terméktervezés szempontjából.

Örömmel tölt el, hogy a Mixitnek része lesz a karrieremben, és hiszem, hogy termékeik segítenek elkísérni utamon a céljaim és álmaim felé! Nagyon szépen köszönöm!

Vissza az összes cikkhez

0 Komment ugrás a cikkre MIXIT TÁMOGATJA A SPORTOLÓKAT: TOLLASLABDÁZÓ TOMÁŠ ŠVEJDA


Komment

0 Kosár Fel