Mesés Valentin-napi mixek. ❤ Új doboz, imádott finomságok.

Rosszul megy a mixelés? Valami nincs rendben? Próbálkozzon a Mixit beolvasásával az Edge böngészőben, mi ezt addig megjavítjuk. Elnézést!

Mixit adventi naptár


Az idei Mixit adventi naptár történelmileg is a legnagyobb és a legtömöttebb, de ezt már valószínűleg sejthetted, mivel a Mixitben nem aprózunk el semmit. :) Ezért úgy döntöttünk, hogy meglepünk! Nemcsupán több ablak és nyalánkság vár Rád, de temérdek szórakozás is, hiszen a naptár minden ablakából a tökmagok és a felnőttek is egyaránt megépíthetik a saját Mixit betlehemüket, amihez ollón és egy kis kézügyességen kívül másra nem is lesz szükség. Alig várjuk, hogy megosszátok velünk az alkotásaitokról készült fotókat a @mixit.hu vagy a #mixitkarácsony segítségével. :)

De azt tudtad, hogy a Mixit már 2014 óta szerez örömet vásárlóinak adventi naptárakkal? Míg a Mixit csak két éve hatolt be Magyarország lakóinak szívébe, ez az első évünk amikor igazi nagy és csupa ínycsiklandósággal töltött adventi naptárat kínálhatunk Nektek is. Íme egy pár kulisszafotó, milyen naptárakat alkottunk a kezdetekben. Látva a hatalmas fejlődést, mit gondolsz, mi várható jövőre? :)

2021 - A NAGY MIXIT ADVENTI NAPTÁR ELŐVÉTELE KEZDETÉT VESZI! 1500 Ft kedvezmény az árusítás kezdetéig. Az első naptárakat október második felében indítjuk útnak.
Figyelem, az elővételes rendeléseknél csak adventi naptárral töltsd fel a kosarad, a megrendelésben szereplő további termékeket kizárólag a naptárral együtt szállítjuk ki.

A félméteres Mixit adventi naptár minden tekintetben megújult. Többféle finomság, több ablak és még több szórakozás vár Rád! Az adventi naptár ajtajának kinyitása után összesen 26 ablakra találsz. Mikulásra és szentestére 2-2 ablaknyi meglepetést készítettünk elő. Ezenkívül, a naptár dobozából egy Mixit betlehemet is összeállíthatsz – amihez semmi másra nincs szükséged, csupán ollóra és egy kis ügyességre. A naptárban csakis a legjobbjaink legjobbjait fedezheted fel - az ablakok mögött müzlik, mixitkák, mogyorók, kásák, granolák, perecek, csokis mandulák, ajándékok és csudajó újdonságok is rejtőznek - debütálnak prémium Mixitelláink, melyek a piemonti mogyorónak köszönhetően még lágyabbá és krémesebbé váltak...

2020 - Mixitkás adventi naptár: A Mixitás naptár könyvként nyílt meg a vásárlók előtt, 24 Mixitka fejezettel :) A naptárban megtalálható volt a Mixitkák teljes felhoztala: örök kedvencek, megannyi új ízzel és limitált karácsonyi ízesítésekkel. Karácsony napjáig a legfinomabb energia bőséges adagjával leptünk meg.

2020 - Becsomagoltuk a nagy naptárakat! Jobban illik ide a "megtömtük" :) A piac legnagyobb és legropogósabb naptárját töltöttük fel kedvenc nyalánkságaitokkal, temérdek újdonsággal és egyéb szórakoztató ajándékkal.


Mixit adventný kalendár 2020


2019 - A kipróbált darabok duettje megdobogtatta vásárlóink szívét! A kettőt finomra hangoltuk nektek: A nagy és a népszerű Mixitkás adventi naptár.

2018 - A Mixit adventi naptárja elérte a félméteres magasságot! A történelem során először készítettünk 2 új verziót az óriás mellett, hogy valóban mindenki élvezhesse: egy különleges gluténmentes adventi naptárat, amely gluténmentes finomságokkal van teli, és egy Mixitkás adventi naptárat az egészséges szeletek szerelmeseinek.

Mixit adventný kalendár 2018 - obrí, bezlepkový, mixitkový


2017 - Aranyos erdei állatok élvezték az adventi időszak mindennapjait, és egészséges finomságokat hoztak minden gyereknek :)Mixit adventný kalendár 2017 s lesnými zvieratkami

2016 - A festett hagymamotívum nemcsak a mi szívünket, de a vásárlókét is elnyerte.

Mixit adventný kalendár 2016 cibulákový

2015 - Egészséges meglepetést csomagoltunk minden adventi napra, mindezt egy gyönyörű, téli és karácsonyi motívumokkal díszített dobozba.Mixit adventný kalendár 2015


2014 - Első Mixit adventi naptár a világon! Nehéz szülés volt, de ügyfeleink százait tette végül boldoggá. Ezért is döntöttünk úgy, hogy folytatjuk és hagyománnyá tesszük! Ez a termék végül tiszteletbeli helyet kapott az elmaradhatatlan karácsonyi kollekcióban, pontosan az örök kedvenc Karácsonyi mix és Mikulás csomag mellett.Prvý Mixit adventný kalendár 2014

Vissza az összes cikkhez

0 Komment ugrás a cikkre Mixit adventi naptár


Komment

0 Kosár Fel