Mesés Valentin-napi mixek. ❤ Új doboz, imádott finomságok.

Rosszul megy a mixelés? Valami nincs rendben? Próbálkozzon a Mixit beolvasásával az Edge böngészőben, mi ezt addig megjavítjuk. Elnézést!

Így készül a Mixit betlehem!

Örömmel mutatjuk be az első MIXIT BETHLEMEMÜNKET teljes szépségében! Ha úgy döntesz, hogy Te is összeállítanád a saját betlehemedet, akkor bátran puskázz a mi fényképes útmutatónkról, amiben igyekeztünk minden lépést a legaprólékosabban leírni, és pár extra tippel is szolgálni ;) 


A) Angyalok

1) Egy papírvágó olló segítségével vágjuk ki az angyalt a halványkék vonal mentén. 

TIPP: Egyszerűbb dolgunk lesz, ha előbb levágjuk a doboz oldalát.

TIPP 2: Igyekezzünk a kék vonal belső éle mentén vágni, így a figuránk széle nem marad kék. :) 2) Vágjuk be a kört a kék vonalak mentén - azaz a szárnyai között, részben a fej mentén és az angyal 2 oldalán is, ott ahol a ruhája és a fehér szárnyak összeérnek.


3) A fejét enyhén behajlítjuk - de csak annyira, hogy a nyak vonalánál ne gyűrődjön meg.


4) És most egy kis kézügyességre lesz szükségünk - az oldalsó bevágásokat óvatosan egymás irányába húzzuk és egymásba illesztjük. 

TIPP: Ez a lépés leegyszerűsíthető, ha a szárnyakat kisebbre vágjuk, így az egymásba illesztés is könnyebben megy majd.


5) Megigazítjuk a szárnyait és kész is vagyunk. :)

TIPP: A szárnyak díszítését a fantáziátokra bízzuk, formára vághatjátok, vagy akár ki is színezhetitek.

TIPP 2: Az angyalok karácsonyfadíszként is felhasználhatók egy kis madzag segítségével, amit a figura fejének hátuljához ragasztunk.
B) Figurák

A művelet ugyanaz lesz, mint az angyaloknál, egyetlen különbséggel. Nem vágjuk be és nem illesztjük össze mint ahogy a szárnyakkal tettük, hanem csak a kabát hátsó részeit illesztjük össze.


C) Állatok

Az állatkák mindegyikét a kék vonal mentén vágjuk ki. Ne feledjük, a vonal a doboz másik oldalán folytatódik. A hajlat pedig kiváló állványt képez majd az állatkákhoz.

TIPP: Ha nagyon pontosak szeretnétek lenni, egy kisebb ollóval alaposabban is körbevághatjátok - végig az alakjuk mentén.


D) Házikók

A házikókat és a karácsonyfát ki sem kell vágni, elég ha a dobozokat az oldalukra állítjuk és később elrejthetjük bennük a kivágott állatokat. :)

Vissza az összes cikkhez

0 Komment ugrás a cikkre Így készül a Mixit betlehem!


Komment

0 Kosár Fel