Mesés Valentin-napi mixek. ❤ Új doboz, imádott finomságok.

Rosszul megy a mixelés? Valami nincs rendben? Próbálkozzon a Mixit beolvasásával az Edge böngészőben, mi ezt addig megjavítjuk. Elnézést!

MIXELJ ÖKODOBOZBA!

MIXELJ ÖKODOBOZBA!

Már tudjátok, hogy a Mixit szereti a természetet. Most pedig van egy szuper jó hírünk: kéréseitek meghallgatásra találtak és engedjétek, hogy bemutassuk nektek az ÖKOdobozt!MIXELJ ÖKODOBOZBA!

Már tudjátok, hogy a Mixit szereti a természetet. Most pedig van egy szuper jó hírünk: kéréseitek meghallgatásra találtak és engedjétek, hogy bemutassuk nektek az ÖKOdobozt!

Most már nem kell azon törnötök a fejeteket, hogy mi legyen a felhalmozódott dobozokkal (bár azok felhasználása praktikus és szórakoztató is lehet :) ), most a rendszeres müzli- vagy kásaadagaitokat egyszerűen újrahasznosítható kartondobozba is kérhetitek. Könnyű újrahasznosítani, nem terheli meg a környezetet, szépen néz ki, és a további használatának sincsenek akadályai.

 

Van ötleted, hogy az új dobozunk valami eredeti módon hogyan reinkarnálódjon? Dicsekedj el vele egy kommentben Facebook-on vagy Instagramon. Már most várjuk sziporkázó ötleteiteket :)

 Vissza az összes cikkhez

0 Komment ugrás a cikkre MIXELJ ÖKODOBOZBA!


Komment

0 Kosár Fel