Tudtad, hogy a Mixitben minden vásárlás után kreditpontokat kapsz? Az aktuális kreditpontok összegét megtudhatod a fiókodba való bejelentkezés után. :-)

Rosszul megy a mixelés? Valami nincs rendben? Próbálkozzon a Mixit beolvasásával az Edge böngészőben, mi ezt addig megjavítjuk. Elnézést!

CHIA PUDING FORRÓ MÁLNÁVAL

Van egy tippünk varázslatos és energiával teli reggelihez, amely minden bizonnyal mosolyt varázsol minden étkező ajkára. :) Kevesen gondolnák, hogy ez még vegán is. Ebben a receptben felhasználhatod a Mixit liofilizált málnákat is, amelyeket a kamrában felejtettél, és már elvesztette eredeti ropogóságát. A forró víz csodákat fog tenni vele, nézd meg magad. ;)

Szükségünk lesz hozzá:

- Ropogós málna a Mixit-től (itt rendelheted meg)

- Chia mag

- Meggy befőtt

- Növényi kókuszdió joghurt

+ Díszítéshez: étcsokoládé reszelék, reszelt kókuszdió, apróra vágott diófélék, ...

Az egyes összetevők mennyisége rajtad múlik, ízlésétől, étvágyától és a vendégek számától függően;)


Elkészítés:

1) Öntsük a chia magokat egy pohárba, és öntsük le a meggybefőtt levével. Tegyük be a hűtőszekrénybe kb. 30 percre.

2) Adjunk hozzá egy réteg növényi kókuszdió joghurtot a chia magréteghez, és rakjunk bele néhány felére vágott és kimagozott meggyet a befőttből.

3) Tegyünk liofilizált málnát a Mixitből egy másik tálba, majd öntsük le egy kis forrásban lévő vizzel, hogy a víz ellepje a málnát és hagyjon nekünk egy kis levet. Fedjük le és várjunk néhány másodpercet.

4) Adjuk hozzá a forró málnát a joghurtréteghez, és ízlés szerint díszítsük. Javasoljuk, hogy a málnát étcsokoládé reszelékkel, reszelt kókuszdióval vagy apróra vágott dióval szórjuk meg. Vagy akár mindennel is. :)

Jó étvágyat! Ha kipróbálod a receptet, ne felejtsd el megosztani velünk az eredményt Instagramon vagy Facebook-on;)

Vissza az összes cikkhez

0 Komment ugrás a cikkre CHIA PUDING FORRÓ MÁLNÁVAL


Komment

0 Kosár Fel