Mesés Valentin-napi mixek. ❤ Új doboz, imádott finomságok.

Rosszul megy a mixelés? Valami nincs rendben? Próbálkozzon a Mixit beolvasásával az Edge böngészőben, mi ezt addig megjavítjuk. Elnézést!

BEVEZETŐKÉNT

BEVEZETŐKÉNT

Üdvözlünk a Mixit blogon!

Már majdnem egy évtizede, hogy kipattant a fejünkből a Mixit ötlete, ez idő alatt vele kapcsolatban újabb és újabb agyszülemények keletkeznek, amelyeken vagy egy jót vihogunk vagy előrébb vitt minket. Egészen a legutolsó pillanatig nem voltunk biztosak, hogy az interneten keresztül vásárolható egészséges nyalánkságokra, gabonafélékre és müzlikre felkészült-e a világ… két év után viszont bebizonyosodott, hogy játékossá is lehet tenni egy finomságokat áruló webshopot. Ez alatt az idő alatt több mérföldkövet, apróbb bökkenőt és megmosolyogtató eseményt is megéltünk és ezt szívesen meg is osztjuk Veletek! :)

Kezdésnek egy valódi kezdetet vettünk alapul, azaz az első üzemünkről készült képet azután, hogy azt 2010 tavaszán nagy reménnyel a szemünkben kifestettük. Említésre méltó a Fugison márkájú „magnónk”, amely kiváló társaságként bizonyult a hosszú, mixeléses estéinken.

                                                         Bicikli ki, egy rakás magvakkal teli zsák be

 

Vissza az összes cikkhez

0 Komment ugrás a cikkre BEVEZETŐKÉNT


Komment

0 Kosár Fel